Wednesday, December 7, 2022
HomeLajmeKosovaKEDS riparon rrjetin, njofton për ndërprerje të rrymës në shumë qytete e...

KEDS riparon rrjetin, njofton për ndërprerje të rrymës në shumë qytete e fshatra

Arsyeja: Punime të domosdoshme për siguri të sistemit.

 

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

14.04.2021

Prishtinë

1.

NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Matiçani 2 (kodi: 19000041005) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Rr. Muharrem Fejza dhe rr. Arif Rama.

Arsyeja: Punime në rrjetin e tensionit të ulët.

Pejë

1.

NS 110/10kV Deçan do të ndërprehet Stabilimenti 10 kV Juniku prej orës 10:00 – 14:00.

Trafostacionet që do të mbesin pa tension:

TS 10/0.4 kV

Oda e Junikut

(Kodi:53000007017)

TS 10/0.4 kV

Lagjja 2

(Kodi:53000007018)

TS 10/0.4 kV

Lagjja 1

(Kodi:53000007019)

TS 10/0.4 kV

Junik Gaxherrtë

(Kodi:53000007020)

TS 10/0.4 kV

Junik Miroctë

(Kodi:53000007021)

TS 10/0.4 kV

Junik Gurëthyesi

(Kodi:53000007022)

TS 10/0.4 kV

Junikë Qendra

(Kodi:53000007023)

TS 10/0.4 kV

Junikë Vorret

(Kodi:53000007024)

TS 10/0.4 kV

Junikë Shkolla

(Kodi:53000007025)

TS 10/0.4 kV

Junikë Gacaferrtë

(Kodi:53000007026)

TS 10/0.4 kV

Junik Berishtë 1

(Kodi:53000007027)

TS 10/0.4 kV

Junik Neziri (Osmonaj)

(Kodi:53000007028)

TS 10/0.4 kV

Junik Qestaj

(Kodi:53000007029)

TS 10/0.4 kV

Gjocaj

(Kodi:53000007030)

TS 10/0.4 kV

Prilep Kukalaj

(Kodi:53000007031)

TS 10/0.4 kV

Jasiqi

(Kodi:53000007039)

TS 10/0.4 kV

Junik Goqtë

(Kodi:53000007040)

TS 10/0.4 kV

Ujrat e Zeza Junik

(Kodi:53000007041)

TS 10/0.4 kV

Junik Gjimnazi

(Kodi:53000007045)

TS 10/0.4 kV

Fenix A Junik

(Kodi:53000007046)

TS 10/0.4 kV

Junik – Krasniqë

(Kodi:53000007047)

TS 10/0.4 kV

Teqja e Madhe Sheh Xhaferi

(Kodi:53000007050)

TS 10/0.4 kV

Junik Shafrane

(Kodi:53000007052)

TS 10/0.4 kV

Junik Lagjja Berisha 2

(Kodi:53000007053)

TS 10/0.4 kV

Gacaferrët 2

(Kodi53000007056)

TS 10/0.4 kV

Arasha

(Kodi53000007057)

TS 10/0.4 kV

Hasan Lushi – Fabrika ujit

(Kodi53000007058)

TS 10/0.4 kV

“FLUX” sh.p.k

(Kodi53000007059)

Vendet: Juniku.

Arsyeja: Shtrëngimi i përçuesve dhe prerja e disa druve në rrjetin 10 kV.

2.

NS 110/10kV Klinë do të ndërprehet 10/0.4kV Stabiliment Zllakuqan Juniku prej orës 10:00 – 12:00. TrafostaCIONET që do të mbesin pa tension:

TS 10/0.4 kV

Pataçani l

(Kodi: 52000002021)

TS 10/0.4 kV

Zllakuçani lll

(Kodi: 52000002022)

TS 10/0.4 kV

Zllakuçani 1 – e vjetra

(Kodi: 52000002025)

TS 10/0.4 kV

Kisha Katolike

(Kodi: 52000002026)

TS 10/0.4 kV

Radullovc 1

(Kodi: 52000002027)

TS 10/0.4 kV

Zllakuqan 2

(Kodi: 52000002028)

TS 10/0.4 kV

Ranoc l

(Kodi: 52000002029)

TS 10/0.4 kV

Ranoci ll

(Kodi: 52000002030)

TS 10/0.4 kV

Europarku

(Kodi: 52000002035)

Vendet: Zllakuqan, Pataçan, Radullovc dhe Ranoc.

Arsyeja: Vendosja e transformatorëve matës rrymor në TS Pataçani I.

Gjilan

1.

NS TS 35/10 kV Gjilani IV do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS rr. Kumanova (kodi: 60063011454) prej orës 09:00 deri 14:00

Vendet: rr. e Kumanovës si dhe konsumatorët në rrugët lidhëse me këtë pjesë, një pjesë e rr. Gazmend Zajmi.

Arsyeja: Zhvendosja e shtyllave te tensionit të ulët në rrugën e Kumanovës.

2.

NS TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

LP 10kV Strezovci (kodi: 62000005) prej orës 09:00 deri 12:00

Vendet: Kamenicë (T.S.P.Bazeni, Lagjja Çamëria, Ujësjellësi, Kollarët, Malësia), Moqari i Ulët, Reçan, Hajnoc, Meshinë, Bugjenicë, Strezoc, Kosovicë, Carevcë, Bushincë, Tirincë, Krilevë, Leshtar, Bolec, Vaganesh, Kremenatë dhe Rahovicë.

Arsyeja: Zhvendosja e shtyllave të tensionit të ulët në rrugen e Kumanovës.

15.04.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Llapushnik te Gashët (kodi: 16100005046) prej orës 08:00 – 17:00

Vendet: Llapushnik te Gashët.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

Gjakovë

1.

TS 35/10kV Malishevë do të ndërprehet:

LP 10kV Mirusha (kodi: 82082002) prej orës 12:00 – 16:00

Vendet: rr.603 Adem Jashari (1 konsumator), rr.Imer Krasniqi (7 konsumatorë), rr.605 Hamdi Berisha (1 konsumatorë), rr.606 Pavarësia (1 konsumator), fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjakë.

Arsyeja: Energjizimi I trafostacionit.

15.04.2021

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

NS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehen nga Dalja nr.21 nga ora 10:00 – 14:00 këto trafostacione:

TS 10/0.4 kV

Ramiz Thaqi

(Kodi: 11000022250)

TS 10/0.4 kV

Lirije Morina”PRINCESHA CONSTRUCTION”SHPK

(Kodi: 11000022258)

TS 10/0.4 kV

Arben Mecinaj N.P.N”Mark-Ing”

(Kodi: 11000022245)

Vendet: rr. Muharrem Fejza një pjesë (Arben Mecinaj N.P.N”Mark-Ing”), rr. Jakov Xoxa një pjesë e banesës (Lirije Morina”PRINCESHA) dhe një pjesë e rrugës Theodor Muzaka (banesa Ramiz Thaqi),

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit, zhvendosja e kthinave dhe ndërrimi i panelit 1kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

2.

TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

LP 10kV Fshatrat 2 (kodi: 14000010) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Sibovc i Epërm, Sibovc i Poshtëm, Konushevc, Penuhë, Llugë, Shakovicë, Lluzhan, Sallabajë dhe Majac.

Arsyeja: Kyçja e trafofushës, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments