Friday, May 7, 2021
HomeBotaI vuri zjarrin stacionit të policisë, 23-vjeçari dënohet me 12 milionë dollarë

I vuri zjarrin stacionit të policisë, 23-vjeçari dënohet me 12 milionë dollarë

Një burrë është dënuar të paguajë 12 milionë dollarë për zjarrin që iu vendos një stacioni policie në Minneapolis gjatë protestave të dhunshme në majin e kaluar.

Përveç gjobës, 23-vjeçari Dylan Shakespeare Robinson u dënua dhe me 4 vjet burg për zjarrvënie të qëllimshme.

Avokati i Robinson tha së dënimi me këtë gjobë ishte jorealist dhe se klienti tij nuk kishte asnjë mundësi që ta paguante atë.

Për këtë ngjarje janë në gjykim dhe tre persona të tjerë, të cilët presin verdikin e gjykatës në ditët në vijim.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments