Saturday, June 12, 2021
HomeLajmeKosovaHaki Abazi flet si mësues i opozitës, thotë se kritikës së saj...

Haki Abazi flet si mësues i opozitës, thotë se kritikës së saj nuk i besohet

Ish-zëvendëskryeministri i Kosovës, dhe tani deputeti i Vetëvendosjes, Haki Abazi ka thënë se nuk mund ti besohet kritikave të opozitës, sepse po tregohet hipokrite.

“Ka shumë pak hapësirë për ti besuar kritikës së opozitës, nëse e ka pas për qëllim të mirë idenë se duhet vazhduar, ose lidhja për idenë se nuk mund ta bëj këtë pa i ndryshuar dy ligje. Këtu ka ligj që ka dënuar njeriun që ka tentuar me mbrojt integritetin, dhe sovranitetitn e vendit, dhe nuk e ka dënuar fare klanin ‘PRONTO’, aferën TOKA” tha Abazi

Tutje ai tha se qeveria po tregohet hipokrite me kritikat e pa baza

“Nuk mund të jesh hipokrit brenda një diskutimi të njëjtë, kur thua nuk ki plan, ski vizion,, s’ke program, por kur i sjellë planet dhe programet për ta shuar një kancer, për ta eliminuar një kancer, dhe shndërruar në fond sovran, thonë jo pse po e bën”, përfundoi Abazi.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments