Thursday, May 13, 2021
HomeBotaGjermania e Franca ende nuk kanë vendosur nëse do ta padisin AstraZenecan

Gjermania e Franca ende nuk kanë vendosur nëse do ta padisin AstraZenecan

Gjermania dhe Franca janë ende duke konsideruar mundësinë nëse do ta çojnë AstraZenecan në gjykatë për kufizimet e saj në furnizimet e vaksinës Covid-19.

 

Gjermania dhe Franca kanë kërkuar më shumë kohë për të menduar nëse do ta çojnë AstraZenecan në gjykatë për kufizimet e saj në furnizimet e vaksinës Covid-19, thanë të dy diplomatët të enjten, duke theksuar se shumica e shteteve të BE mbështesnin veprimet ligjore, raporton Reuters.

Diplomatët, të cilët kërkuan të mos përmenden me emër, thanë që diskutimi mbi veprimin e mundshëm ligjor u mbajt në një takim me Komisionin e BE të Mërkurën.

Kujtojmë se AstraZeneca është vaksina e vetme e cila deri më tani ka filluar të dhurohet në Kosovë.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments