Samsung Galaxy S22, S22+ dhe S22 Ultra janë pajisjet e reja të kësaj kompanie – ato përfshijnë një dizajn të ri, një kamerë profesionale dhe procesorin më të avancuar të parë ndonjëherë në telefonat Galaxy – Exynos 2200.

Samsung Galaxy S22 dhe S22 Plus kanë kamerë kryesore 50 MP, 12 MP ultra të gjerë dhe 10 MP telefoto. Kamera e përparme në modelet bazë është 10 MP.

Kur bëhet fjalë për kapacitetin e baterisë, Samsung Galaxy S22 ka një bateri 3,700 mAh, S22+ 4,500 mAh, ndërsa S22 Ultra ka një kapacitet baterie 5,000 mAh.

Mbushësi i baterisë do të jetë deri në 65 W.

Modelet S22 dhe S22+ vijnë në disa ngjyra: e zezë, e bardhë, jeshile dhe vishnje.

Galaxy S22 Ultra është Note i ri dhe vjen me një stilolaps S

 

Seria Ultra do të zëvendësojë serinë pothuajse të shuar dhe të dashur Note. Përveç një dizajni të ngjashëm me serinë e vjetër Note, S22 Ultra vjen gjithashtu me një stilolaps unik vetëm për modelet Note.

Varianti ultra ka gjithashtu përmirësimin më të madh të kamerës. Kamera kryesore e këtij modeli ka 108MP, ultra të gjerë 12MP, ndërsa dy kamera shtesë telefoto kanë sensorë 10MP.

Kamera e përparme në modelin Ultra ka 40 MP.

Ultra gjithashtu vjen me kursim të ri inteligjent të energjisë me ndihmën e inteligjencës artificiale.