Monday, March 20, 2023
HomeTop LajmetBekim Haxhiu: Jam duke e pritur një përgjigje për sigurimin e 1...

Bekim Haxhiu: Jam duke e pritur një përgjigje për sigurimin e 1 milion vaksinave brenda tri ditësh

Deputeti i PDK-së, Bekim Haxhiu ka thënë se pret që brenda tri ditëve të marr një përgjigje për sigurimin e 1 milion vaksinave Moderna dhe AstraZaneca.

“Kam kontaktuar me biznismen të suksesshëm, me mjek, dhe shoqata të mjkëve në Amerikë, dhe në vendet e Evropës, dhe jam duke e pritur një përgjigje konkrete për sigurimin e 1 milion vaksinave brenda tri ditësh, të markave Modena, dhe AstraZaneca. Ne mund te fasilitojmë takimin, dhe pastaj Qeveria e Kosovës bën marrëveshjen drejtëpërdrejtë me këto kompani” tha Haxhiu në Kanal10.

Haxhiu po ashtu theksoi se këto vaksina mund të vijnë në Kosovë brenda një muaji

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments