Monday, June 14, 2021
HomeLajmeKosovaAutobusi që shëtisnin nxënësit ishte pa regjistrim, as shoferi s’kishte patent!

Autobusi që shëtisnin nxënësit ishte pa regjistrim, as shoferi s’kishte patent!

Nxënësit e komunës së Skenderajt kishin vendosur që këtë të shtunën të bëjnë një shëtitje nëpër Kosovë përmes  një kompanie të autobusëve.

Mirëpo,mësohet se autobusi ishte pa regjistrim.

Madje edhe shoferi i automjetit nuk kishte patent shofer.

Në ndërkohë do të përgatitet një raport lidhur me veprimet e policëve ndaj kompanisë dhe vozitësit.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments