ALI (BINAK) GASHI

0
34

ALI (BINAK) GASHI

(03.07.1957 – 19.04.2015)

Me rastin e gjashtë vjetorit të vdekjes së Babait tonë,
ne djemtë dhe vajzat e përkujtojmë me mallë në përvjetorin e tij të gjashtë.
Puna,përkushtimi dhe vepra e tij do të mbetet gjithmonë në mendjet dhe zemrat tona.

Për shkak të situatës së pandemisë dhe pamundësisë që të jemi prezent në përvjetorin tënd  të kujtojnë me mallë:
Bashkëfamiljarët nga Zvicrra,bashkëshortja Luljeta,
djemtë Besniki me bashkëshorten Florentinën,
Rasimi me bashkëshorten Fatbardhën,

vajzat Besa dhe Besarta,
si dhe nipat Arlindi dhe Loreni
dhe mbesat Afërdita,Arnesa,Ajla,dhe Lara,të cilat e kujtojnë me mallë  gjyshin e tyre të dashur.