ALI (BINAK) GASHI

0
59

ALI (BINAK) GASHI

(03.07.1957 – 19.04.2015)

Me rastin e gjashtë vjetorit të vdekjes së vëllaut tonë Ali Gashit,

ne vëllezërit dhe motrat e përkujtojmë me mallë në përvjetorin e tij të gjashtë.

Puna,përkushtimi dhe vepra e tij do të mbetet gjithmonë në mendjet dhe zemrat tona.

Të kujtojnë me mallë Vëllezërit : Mahmuti me familje,Sadrija me familje,
Elmija me familje dhe motrat Zylihaja dhe Hatixhja.

I përjetshëm qoftë kujtimi për Ty Vëlla i dashur !