Wednesday, December 7, 2022
HomeLajmeKosova​Kërkuan të holla, ngritët aktakuzë ndaj tre personave

​Kërkuan të holla, ngritët aktakuzë ndaj tre personave

Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës, ka ngritur aktakuzë në Gjykatën Themelore në Prishtinë, kundër të pandehurve me inicialet B.G., R.H. dhe D.H., pasi që në bashkëkryerje kanë kryer veprën penale “Ushtrimi i ndikimit”.

I pandehurit B.G, në bashkëkryerje me të pandehurin R.H, me qëllim të përfitimit material për vete, në zyrën e të pandehurit D.H, në mënyrë të drejtpërdrejt kanë kërkuar të holla.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments